Klein genot met een pure smaak
Voor pure chocolade kun je me midden in de nacht wakker maken, geen probleem. Ik ben een echte fijnproever en gek op iets lekkers bij de koffie. Hoe fijn is het dat ik van deze uit de hand gelopen hobby mijn werk heb gemaakt!

Als perfectionist vind ik het super fijn om mijn truffels en breekchocolade op de ambachtelijke manier te maken. Zo kan ik stap voor stap zien dat het proces goed verloopt en bijsturen waar dit nodig is. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het bedenken van nieuwe smaken en verrassende combinaties, hier kan ik helemaal in op gaan waardoor ik de tijd regelmatig vergeet.

Ik maak graag mensen blij, op welk gebied dan ook. En wie wordt er nu niet blij van chocolade? Als ik gevraagd wordt om een heerlijke traktatie te maken voor een bijzondere gelegenheid zoals een kraamborrel, babyshower, high tea, bruiloft of zakelijke meeting, dan krijg ik energie voor 10 en doe mijn uiterste best om deze bestelling tot in de puntjes af te leveren. Afspraak is afspraak bij mij, ik doe wat ik beloof. Als mijn klanten blij zijn, ben ik het ook.

Met mijn goede leerschool op de banketbakkers- & patisserie opleiding en uitgebreide werkervaring als achtergrond sta ik mijn mannetje in de zakelijke wereld en heb ik alle kennis in huis die ik nodig heb om met de beste producten te werken voor mijn truffels en breekchocolade. Wil je meer weten over mijn producten, mijn werkwijze of over mij? Neem gerust contact op, ik vertel je hier graag meer over!


 

 

© 2015 - 2022 ZoetGeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel