Smaken bruidstaarten

Wat een leuke reacties op mijn blog, waarin ik vertelde dat ik zo genoten heb van het maken van een taart voor vrienden. Ik schreef in mijn blog dat ik wel weer vaker een taart wil maken en ik kreeg daarna een aantal hele leuke aanvragen! Ik heb inmiddels alweer een aantal fantastische taarten mogen maken voor mooie gelegenheden. Superleuk om te doen!

Samen met de bestellingen die volgden, kreeg ik ook vaak diezelfde moeilijke vraag..
‘Felice, welke smaak bruidstaart kunnen we het beste kiezen?‘
Een moeilijkere vraag kun je mij niet stellen en een kort antwoord kan ik op deze vraag niet geven.
Voor ik advies ga geven over smaken, is het belangrijk om te weten welke smaken je bij Zoet Geluk kunt kiezen voor je bruidstaart. De volgende smaken gebruik ik voor het maken van mijn bruidstaarten:
- Red velvetcake gevuld met cream cheese frosting
- Naturelcake gevuld met rood fruit en citroencrème
- Naturelcake gevuld met karamel en vanillecrème
- Chocoladecake gevuld met karamel en vanillecrème
- Chocoladecake gevuld met rood fruit en chocoladecrème
- Naturelcake gevuld met lemon curd en vanillecrème

Smaak is ontzettend persoonsgebonden. Wat ik lekker vind, vindt een ander misschien niet zo lekker. Alle zes de smaken zijn door mij zelf samengesteld en uitvoerig geproefd. Ze zijn allemaal fantastisch! Ik ga je daarom nu niet vertellen welke smaak je moet kiezen. Bedenk bij het kiezen van een smaak voor je bruidstaart de volgende dingen:
Welke smaak vinden jij en je partner lekker? Het is natuurlijk jullie dag, dus jullie voorkeur is het belangrijkst.
Houd je niet van heel uitgesproken smaken? Kies dan voor een naturelcake met bijvoorbeeld vanillecrème. Wanneer je van wat zuurdere smaken houdt, raad ik meteen de naturelcake met citroencrème aan. De zurige smaak is heerlijk in combinatie met het zoete van de cake en het rode fruit.
Voor de echte chocolade liefhebbers is er de chocoladecake met chocoladecrème en rood fruit. Een ware chocoladehemel. Voor de ultieme zoetekauw raad ik de naturelcake met karamel en vanillecrème aan.

Komen jullie er echt niet uit? Neem dan contact met mij op via info@zoetgeluk.nl. Ik geef graag persoonlijk advies en het inplannen van een bruidsproeverij is ook altijd mogelijk. Ik zie jullie aanvraag graag tegemoet!

© 2015 - 2023 ZoetGeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel