Bruiloft

Ja hoor, jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu jullie druk bezig zijn met het oriënteren voor deze bijzondere dag is het natuurlijk fijn als er wat meer overzicht komt in jullie lijstje. Bij Zoet Geluk vind je geen traditionele bruidstaarten, maar juist taarten die helemaal naar jullie eigen smaak ingevuld kunnen worden. Ik zal hier mijn eigen signature in geven en jullie en de gasten versteld doen te staan.

Jullie kunnen uit diverse soorten bruidstaarten/tafels kiezen. Gaan jullie toch wel een beetje traditioneel en kiezen jullie voor alleen een bruidstaart. Dit kan een enkele maar ook een meer laagse taart zijn of gaan jullie voor meer out of de box. Kies voor een enkel taartje van 10 personen en kies hierbij diverse lekkernijen zodat er voor elke gast iets lekkers tussen zit. Een hele grote gezelschap die een stukje taart mee mag eten, ga dan voor een wat kleiner taartje en laat het aansnijdtaart(en) alvast achter de schermen door het personeel snijden. Zo zullen de gasten allemaal sneller hun stukje taart ontvangen.

Vaak wordt er nog een bedankje aan het einde van de dag mee gegeven aan de gasten. Ook dit kunnen wij verzorgen. Ga voor een heerlijke champagne truffel in een mooi doosje of een leuk klein reepje chocolade met jullie namen erop. Vraag vooral naar de mogelijkheden, want die zijn oneindig.

Hoe gaat het bestellen van een bruidstaart/sweettable in zijn werking. We maken een afspraak om rond de tafel te gaan zitten. Hier zullen we het gaan hebben over jullie wensen voor de dag op gebied van zoetigheden. Uiteraard zullen er nog meer wensen op tafel komen en dit vind ik uiteraard heel erg leuk om te horen. Als jullie een goed gevoel bij mij krijgen en ik bij jullie ga ik voor jullie een proeverij maken. Deze krijgen jullie thuis en kunnen jullie op een rustig moment gaan proeven. Niet met kijkende ogen op jullie gericht, maar helemaal samen op jullie gemak. Zit er iets bij wat jullie heel erg aanspreekt, dan ben ik daar uiteraard heel erg nieuwsgierig naar. Zit er niks tussen wat jullie lekker vinden, dan kunnen we nog verder gaan kijken wat er mogelijk is. Als er besloten is om bij mij de bruidstaart/sweettable te bestellen dan plannen we nog een afspraak in voor de bruiloft. Dit zal ongeveer twee weken van te voren zijn. Misschien is er nog iets veranderd of hebben jullie toch andere wensen gekregen qua uiterlijk. Na deze afspraak hoeven jullie je nergens meer druk over te maken als het gaat over de zoetigheden. Alles is geregeld voor jullie grote dag!

Ik ben heel benieuwd of jullie enthousiast zijn geworden en wie weet tot snel!

 

 

https://www.patisseriezoetgeluk.nl/c-5618921/breekchocolade/

https://www.patisseriezoetgeluk.nl/c-5676230/nougat/

 

          

© 2015 - 2024 Zoet Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel