Bruiloft

Ja hoor, jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu jullie druk bezig zijn met het oriënteren voor deze bijzondere dag is het natuurlijk fijn als er wat meer overzicht komt in jullie lijstje. Bij Zoet Geluk vind je geen traditionele bruidstaarten, maar juist taarten die helemaal naar jullie eigen smaak ingevuld kunnen worden. Ik zal hier mijn eigen signature aan geven en jullie en de gasten versteld doen staan.

Er kan uit diverse soorten bruidstaarten/tafels gekozen worden. Gaan jullie voor traditioneel, dan kies je voor enkel een bruidstaart. Dit kan een enkele maar ook meerlaagse taart zijn. Of ga voor een sweettable. Dit bestaat uit een kleiner taartje met diverse lekkernijen, zodat er voor elke gast iets lekkers tussen zit. 

Vaak wordt er nog een bedankje aan het einde van de dag mee gegeven aan de gasten. Ook dit kunnen wij verzorgen. Ga voor een heerlijke champagne truffel in een mooi doosje of een leuk klein reepje chocolade met jullie namen erop. Vraag vooral naar de mogelijkheden, want die zijn oneindig.

Hoe gaat het bestellen van een bruidstaart/sweettable in zijn werking. We maken een afspraak om rond de tafel te gaan zitten. Hier zullen we het gaan hebben over jullie wensen voor de dag op gebied van zoetigheden. Uiteraard zullen er nog meer wensen op tafel komen en dit vind ik erg leuk om te horen. Na het kennismakingsgesprek ga ik voor jullie aan de slag en maak een proeverij naar wens. Nadat er een keuze is gemaakt plannen we ongeveer twee weken voor de bruiloft nog een laatste afspraak. Na deze afspraak hoeven jullie je nergens meer druk over te maken als het gaat over de zoetigheden. Alles is geregeld voor jullie grote dag!

Ik ben heel benieuwd of jullie enthousiast zijn geworden en wie weet tot snel!

 

 

https://www.patisseriezoetgeluk.nl/c-5618921/breekchocolade/

https://www.patisseriezoetgeluk.nl/c-5676230/nougat/

© 2015 - 2023 ZoetGeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel