Veelgestelde vragen

Wat is het grote verschil tussen de chocolade producten van Zoet Geluk en die in de supermarkt?
De producten van Zoet Geluk worden stuk voor stuk met de hand op een ambachtelijke wijze geproduceerd. Hiervoor kopen we de beste ingredienten in voor de meeste pure smaak. Dit is niet te vergelijken met chocolade producten die in fabrieken gemaakt worden voor de verkoop in de supermarkt.

Waar is Zoet Geluk gevestigd?
Zoet Geluk is gevestigd in 's-Gravenzande. We hebben geen fysieke winkel, alleen een webshop. Op onze productielocatie worden de producten pas na het bestellen klaargemaakt om versheid te garanderen.

Is het mogelijk om de bestelling terug te sturen?
Helaas is dit niet mogelijk. De producten worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt nadat de bestelling geplaatst is. Als er chocolade producten geretourneerd worden, kunnen wij de versheid waar we voor staan niet meer garanderen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Jahoor, dit is mogelijk op onze locatie. Geef dit aan bij het plaatsen van je bestelling of neem contact op via info@zoetgeluk.nl.


Ik wil grote aantallen bestellen voor mijn bedrijf, is dit mogelijk?
Ja, dit is zeker mogelijk. We denken graag met u mee. We vragen je hiervoor een email te sturen naar info@zoetgeluk.nl, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil een samengesteld pakket bestellen voor mijn collega's, is dit mogelijk?
Ja, dit vinden we misschien wel het allerleukste onderdeel van ons werk! Hiervoor denken we graag met u mee qua verschillende producten passend bij het budget wat je in gedachten hebt per pakket. Neem gerust contact op via info@zoetgeluk.nl, dan kunnen we de mogelijkheden met je doornemen en een passende offerte maken!

 

© 2015 - 2021 ZoetGeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel