Vraag & Antwoord

Hoe kan ik bestellen?
Je kunt kleine artikelen via de webshop bestellen. Wil je een taart of sweets bestellen dan is het handig om even op de pagina van taarten & sweets te kijken. Hier staat alle informatie, die wij nodig hebben. Dit kun je mailen naar info@zoetgeluk.nl of whatsappen naar 0646491560.

 

Hoe ver van tevoren moet ik bestellen?
Het mooiste is om minimaal 2 weken van te voren te bestellen. Toch lastminute nog iets nodig, bel of whatsapp even voor de zekerheid.

 

Hebben jullie ook een winkel?
Nee, wij hebben geen fysieke winkel. Onze winkel is online. Alles gaat op bestelling en kan worden bezorgd of is af te halen.

 

Hoe bewaar ik de taart en sweets?
De taarten en meeste sweets kunnen na het ophalen het beste direct in de koelkast worden gezet. Een taart is zo’n 4 dagen houdbaar in de koelkast, de meeste sweets zijn zo’n 2 a 3 dagen houdbaar in de koelkast. Haal het product ongeveer 60 tot 90 minuten van te voren uit de koelkast om het op kamertemperatuur te kunnen eten.

 

Bezorgen jullie ook?
Boven de €200,- kan er mogelijk bezorgd worden. Informeer gerust naar de kosten en mogelijkheden.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Je kunt je bestelling tot 7 dagen van te voren kosteloos annuleren. Stuur een mail naar info@zoetgeluk.nl als je je bestelling wilt annuleren.

 

Waar kan ik mijn bestelling ophalen?
Je kunt je bestelling uitsluitend op afspraak ophalen. De bestelling is op te halen op Boedijnhof 16 in ’s-Gravenzande (Westland).

 

Mijn vraag staat er niet tussen.
Staat jouw vraag er niet tussen. Bel of whatsapp deze dan naar 0646491560

 

 

 

 

 

© 2015 - 2023 ZoetGeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel