Trouwen

Ja hoor, gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Terwijl jullie druk bezig zijn met het plannen van deze speciale dag, is het handig als er wat meer duidelijkheid komt in jullie lijstje. Bij Zoet Geluk bieden we geen traditionele bruidstaarten aan, maar juist taarten die helemaal aan jullie eigen smaak kunnen worden aangepast. Ik zal hier mijn eigen stempel op drukken en ervoor zorgen dat jullie en de gasten versteld zullen staan.

Bij ons kunnen jullie kiezen uit verschillende soorten bruidstaarten of tafels. Als jullie een kleiner gezelschap hebben of meer van eenvoud houden ga dan voor een enkele of meerlaagse bruidstaart. Maar als jullie iets anders willen, dan raden we een sweettable aan. Dit bestaat uit een kleinere taart met diverse lekkernijen, zodat er voor elke gast iets lekkers tussen zit.

Vaak willen koppels hun gasten ook nog bedanken aan het einde van de dag. Ook dit kunnen wij verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke champagne truffels in een mooi doosje of kleine chocoladereepjes met jullie namen erop. Vraag vooral naar de mogelijkheden, want die zijn eindeloos.  

Hoe ziet de meest ideale planning eruit?


Niet helemaal de meest ideale planning? Geen probleem, neem gerust contact met mij op en wie weet is jullie datum nog beschikbaar. Wij zijn erg benieuwd of jullie ook enthousiast zijn geworden en wie weet zien we welkaar snel!​

 

Proeverijen & kennismakingsgesprekken

Eens in de vier maanden organiseer ik proeverijen voor alle aanstaande bruidsparen. Tijdens deze proeverijen kunnen jullie op basis van ons kennismakingsgesprek verschillende lekkernijen en taarten uitproberen.

De data voor de proeverijen zijn als volgt:

  • 12 oktober 2024
  • 8 februari 2025
  • 24 mei 2025
  • 11 oktober 2025

Voor het plannen van een kennismakingsgesprek kunt u contact met mij opnemen via e-mail voor het maken van een afspraak.

© 2015 - 2024 Zoet Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel