De magie van breekchocolade

 

In mijn webshop kun je kiezen voor drie verschillende varianten breekchocolade. De smaken roodfruit, notenmelange en gezouten karamel worden wekelijks in mijn eigen keuken bereid. De breekchocolade is niet alleen heerlijk , maar ook een ware lust voor het oog.

Pas geleden werd er aan mij gevraagd wat breekchocolade nu precies anders maakt, in vergelijking met een reep zoals we hem allemaal kennen. Je weet wel, met van die gedrukte, gelijkmatige blokjes die je kunt afbreken. Naar mijn idee is breekchocolade echt heel anders. Zo wordt de breekchocolade aan de bovenkant niet ingedrukt door een mal en ontstaat er dus ruimte voor lekkere grote stukken rood fruit, noten of karamel. Heerlijk is dat! En wanneer je een stukje chocolade wilt afbreken weet je vooraf nooit precies hoe groot het stuk gaat zijn. Waarschijnlijk wel groter dan zo’n blokje van de supermarktreep. Dat is alleen maar goed, toch?

Verder zijn repen breekchocolade vaak dikker en beter gevuld. Dit komt de smaak van de reep alleen maar ten goede.
En last but not least, het ziet er gewoon veel gezelliger uit!

Waarom eet jij liever breekchocolade?

 

© 2015 - 2024 Zoet Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel